Over Appelkaatje

Over mij

Wie is appelkaatje?

Hoi, ik ben Karen Bruines. Getrouwd met Dick en we hebben samen drie kinderen: Tim, Anne en Pascal. We wonen hier sinds januari 1995 en wij willen hier nooit meer weg.

Eind oktober 2016 ben ik begonnen met Appelkaatje: het bakken van appeltaarten op bestelling, in alle soorten en maten. Eerst gebruikte ik de spullen van Koopmans en Campina, maar sinds 2017 overgegaan op streekproducten uit het Groene Hart. De kaneel komt van de Snuifmolen, gevestigd aan de Kralingse Plas, in Rotterdam.

Vanuit huis begonnen met 1 extra oven in de berging. Toen kwam het grote Liefsfabriek avontuur tot 31 Dec 2019. Daarna bakte ik verder in ‘t Bakhuys aan de Dorpsstraat 89.

Met dit avontuur besloot ik te stoppen per 31 Dec 2020. Er werd een tijdelijk onderkomen aangeboden in het voormalige pand van Drogisterij Elisabeth. Want we wachtten op de vergunning voor de aanbouw thuis. Het bleek toch  géén goede zet en dus toch naar huis, waar het allemaal begon.

En dan op 2 Maart 2021 begon de aannemer aan onze aanbouw, dit wordt een tijdelijk onderkomen voor Appelkaatje. Later gaan we er misschien wel slapen, wanneer we de trap niet meer op kunnen.

De naam van het nieuwe onderkomen werd mij toegefluisterd: het Klokhuis ? heel toepasselijk.

Sinds begin juni operationeel in het Klokhuis. De restaurants gingen weer open en dus weer aan de bak. Letterlijk en figuurlijk ?‍?

Ondertussen een aantal restaurants  in het klantenbestand ❤️

Grandcafé de Egel Hazerswoude dorp
Hairdesign Chris & Mar Hazerswoude dorp
Eetcafé Hoek Koudekerk a/d Rijn
Kade 10 (gevestigd in de Bibliotheek van Alphen a/d Rijn)
en sinds kort Kersvers in Alphen
a/d Rijn

Dus hier vindt u de appeltaarten van Appelkaatje. Maar liever thuis genieten, dat kan. Bestellen kan 24/7 op via de webshop. Kijk hier voor alle producten. 

Tot ziens op appelkaatje.nl ?

Contactgegevens

Openingstijden van 09.00-17.00 uur en bestellen kan natuurlijk 24/7!

Stuur een WhatsApp
Versturen via WhatsApp