Bezorgen door Appelkaatje (geldt voor alle producten)

Heeft u een bruiloft, verjaardag, of gewoon trek in iets lekkers uit het Groene Hart? Dat komt goed uit! Bestel snel uw Appeltaart en laat hem thuis bezorgen door Appelkaatje.
Bezorgen door Red je Pakketje (geldt alleen voor Het Groene Hartje)

Vanaf 3 Mei 2020 is het mogelijk om ALLEEN Het Groene Hartje overal in Nederland te laten bezorgen. Dit gebeurt met een professionele bezorger van Red je Pakketje. Pakketjes versturen is een vak én een verhaal apart en dan hebben we het nog niet over taarten versturen. De grote plus van Red je Pakketje: het wordt dezelfde dag bezorgd, op de dag van aanleveren, tussen 18:00 – 21:00 uur, of de volgende ochtend. Het is een kostbare zaak, maar in deze Corona-tijd wellicht een uitkomst:

Appeltaart Groene Hartje met eventueel een leuke, korte tekst erop, gewikkeld in rood vloeipapier, dichtgeplakt met een klein groen-hartje-sticker met daarop een Liefs kaartje (van Liefslabel) met eigen tekst erop. In de doos en verpakt in rood papier of hartjespapier plus adresstickers. Voor de ontvanger een super lief en lekker presentje van jou! Kosten € 19.50 inclusief verzending. Spelregels: minimaal 3 dagen van te voren bestellen.
Bestellen? Ga naar Groen Hartje €19.49!

Stuur een WhatsApp
Versturen via WhatsApp